Over Eenbus.nl

Verschoor Reizen heeft speciaal voor u een buscalculator opgesteld om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Hiermee kunt u zelf gemakkelijk uw eigen busprijs berekenen. U kunt uw datum, de route en de ophaal- en vertrek tijden aangeven. Door uw wensen in te vullen in de calculator kunt u uw eigen offerte opstellen. Wij hebben verschillende bussen beschikbaar in ons wagenpark. U kunt voor u en uw gezelschap de bussen vergelijken in prijs en soort en zo de beste keuze maken. Eenbus.nl is onderdeel van Verschoor Reizen.

Prijzen zijn richtprijzen

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deze zijn exclusief BTW heffingen (nationaal of internationaal), eventuele parkeerkosten,  brandstoftoeslagen,  tolkosten en andere onvoorziene kosten. Deze calculaties zijn uitsluitend richtprijzen, die u een globaal inzicht geven van de kosten. Het team van eenbus.nl benadert u voor een juiste concrete offerte en beschikbaarheid.

Voor een reservering met meerdere bestemmingen, een vervoersoplossing voor meer dan 250 personen of een internationale of meerdaagse busreis vraagt u hier direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u een gepast voorstel te doen.

Persoonlijk advies en kwaliteit

Eenbus.nl is onderdeel van Verschoor Reizen. Wij geven u persoonlijk advies en we staan bekend om onze service en kwaliteit. Met een familiebedrijf dat al 90 jaar bestaat kunnen wij u onze deskundigheid in de branche garanderen. U bent verzekerd van een veilige en verzorgde reis waarbij uw beleving centraal staat. Met onze enthousiaste, professionele en servicegerichte chauffeurs brengen wij u overal naartoe. Meer weten over Verschoor Reizen? Klik hier!