Schoolreis met bus

schoolreis met busWanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor een schoolreis met bus, dan bent u bij eenbus.nl aan het juiste adres. Wenst u een volledig verzorgde schoolreis of alleen het vervoer? Wij helpen u graag! Wij van eenbus.nl verzorgen voor ieder type onderwijs een schoolreis die voldoet aan uw wensen.

Eenbus.nl is onderdeel van Verschoor Reizen. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat we vertrouwen op meer dan 90 jaar ervaring, waarbij we in al onze arrangementen service en kwaliteit garanderen. Met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding zijn wij u zowel met standaard reizen als met belevenissen op maat van dienst. Lees snel verder en neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod schoolreizen. Staat uw perfecte schoolreis er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een belevenis op maat.

 

Werkwijze van schoolreis met bus

Op het moment dat u een schoolbus huren gaat, willen we dat alles volledig naar wens voor u en uw leerlingen geregeld wordt. Bij het eerste contact tussen eenbus.nl en uw school of klas, stellen wij een globaal programma op en bepalen we welke accommodatie bij uw wensen past. Afhankelijk van het te verwachten aantal deelnemers en de inhoud van het programma ontvangt u van ons op korte termijn een passend voorstel. Indien u dit voorstel goedkeurt, zult u van ons een definitieve bevestiging krijgen van de schoolreis. Daarnaast ontvangt u van ons een voorfactuur, met daarin het bedrag van de aanbetaling en de restbetaling, alsmede de betalingstermijnen vermeld. De reserveringsbewijzen, de vouchers voor de accommodatie en de lokale gidsen neemt uw chauffeur mee.

 

Mogelijkheden schoolreis met bus

Bijna al onze schoolreizen zijn met de bus, de meeste reizen zijn zelfs alleen maar mogelijk met de bus. Wij van eenbus.nl zijn onderdeel van Verschoor Reizen en beschikken hierdoor over een zeer jong en modern wagenpark. U geniet bij ons dan ook altijd van moderne en comfortabele bussen en touringcars.

Wij beschikken over verschillende soorten bussen, van klein tot groot en van comfortabel tot zeer luxe en comfortabel. Zo hebben al onze bussen standaard DVD-installatie, koelkast, lederen fauteuils, microfoon en airconditioning. De grotere touringcars beschikken dan nog over aanvullende opties. Wij geven u advies bij het reserveren van een bus. Onze specialisten kunnen aan de hand van uw wensen namelijk bepalen welke bus of touringcar het beste geschikt is voor uw schoolreis met bus.

Voor meer informatie of advies kunt u contact met ons opnemen, onze medewerkers staan graag voor u klaar.