Hoe werkt het?

De werkwijze is simpel. Vul de calculator in voor de datum dat u een bus wilt huren. De calculator berekent dan uw prijs voor het huren van de gewenste bus op basis van de afstanden en uren die u heeft ingevuld. Heeft u de volledige stappen van de calculator doorlopen? Dan wordt er automatisch een richtprijs doorgeven. U ontvangt een kopie per e-mail van uw ingevulde gegevens. Het team van Eenbus.nl zal dan contact met u opnemen, zij informeren u over de voorwaarden. U wordt persoonlijk te woord gestaan en samen met uw contactpersoon wordt dan besloten om een concrete, vrijblijvende, offerte op te stellen. Ook vragen wij of de prijs zoals u deze heeft ontvangen binnen uw budget ligt. Wanneer dit niet het geval is, zal het team van Eenbus.nl samen met u een passende oplossing bedenken. Is de prijs wel geheel naar uw budget? Dan kunt u deze offerte meteen met uw contactpersoon doornemen en indien gewenst, de bus reserveren.

Calculatie of offerte aanvragen?

De calculaties kunnen verricht worden tot maximaal 250 personen als het gaat om een dagtrip, brengen en halen of enkele reis. De calculator geeft u ook de mogelijkheid om bij meerdaagse reizen naar het buitenland, vervoersoplossingen bij meer dan 250 personen, evenementenvervoersoplossingen en bij meerdere bestemmingen direct een concrete offerte aan te vragen. Er wordt dan contact met u opgenomen door het team van Eenbus.nl.

Persoonlijk advies

Er zal ten alle tijden telefonisch contact opgenomen worden, dus zorg dat uw telefoonnummer goed is ingevuld. Zo ontvangt u vrijblijvend en persoonlijk advies. Mocht u niet bereikbaar zijn, dan werken wij een prijsopgave uit op basis van de informatie die bekend is. Ook zouden wij u proberen te benaderen per e-mail zodat we een duidelijk beeld hebben over de aanvraag. Door duidelijk de informatie te ontvangen, kunnen wij een concrete aanbieding voor u opmaken.

Prijzen zijn richtprijzen

Alle prijzen die gegenereerd worden door de calculator zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deze zijn exclusief BTW heffingen, nationaal of internationaal, eventuele parkeerkosten,  tolkosten en andere onvoorziene kosten. Deze calculaties zijn uitsluitend richtprijzen, die u een globaal inzicht geven van de kosten. Het team van eenbus.nl benadert u voor een juiste concrete offerte en beschikbaarheid. Voor een reservering met meerdere bestemmingen, een vervoersoplossing voor meer dan 250 personen of een internationale of meerdaagse busreis vraagt u hier direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u een gepast voorstel te doen.

Zijn er nog onduidelijkheden?

Indien er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn raden wij u aan rechtstreeks contact met ons op te nemen. Samen vullen we dan de calculatie of offerte aanvraag in. Wij nemen u mee door de stappen en informeren u waar nodig.

Geen onduidelijkheden? Prima! Dan wensen wij u veel rekenplezier.